Home > Kosten Ludens kinderopvang

Kosten Ludens kinderopvang

Het is belangrijk om te weten wat de maandelijkse kosten van een Ludens kinderdagverblijf, peuteropvang of de buitenschoolse opvang zijn. Op deze pagina vind je alle informatie per opvangsoort.

Je ziet bruto uurprijzen. De werkelijke kosten zijn een stuk lagerVan de overheid krijg je namelijk in veel gevallen een deel van de kosten terug via kinderopvangtoeslag. Met onze rekentool kun je eenvoudig je netto kosten berekenen. 

 

De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld alsjeblieft ….
 

window.kot = (function (d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0],
t = window.kot || {};
if (d.getElementById(id))
return t;
js = d.createElement(s);
js.id = id;
js.src = “https://www.kinderopvang-rekentool.nl/rekenmodule/API/widget.js?widgetId=ludens2”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
t._e = [];
t.ready = function (f) {
t._e.push(f);
};
return t;
}(document, “script”, “kinderopvangtoeslag-js”));

Pakketten in 2020

Je kunt bij ons verschillende pakketten kiezen voor de opvang die het beste bij jouw situatie past.

Kinderdagverblijf

  • Totaalpakket = hele jaar door opvang op jouw contractdag(en)
  • Schoolweken pakket =  opvang op jouw contractdag(en), behalve in de vakantieweken (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland)

Peuteropvang

  • onze peuteropvang locaties zijn altijd gesloten in de vakantieperiodes (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland). Voor deze weken betaal je dan ook niet.

Buitenschoolse opvang

  • Totaalpakket = hele jaar door opvang op in schoolweken op jouw contractdag(en). In de vakanties zet je keuzedagen in (die dagen mogen verschillen van je reguliere contractdagen).
  • Schoolweken pakket =  opvang op jouw contractdag(en), behalve in de vakantieweken (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland). Heb je toch een keer opvang in de vakantie nodig, dan kun je hiervoor extra dagen inkopen.

Uitgebreide informatie over ons aanbod in pakketten en onze ruilservice geven we je graag hier . Lees ook onze ALGEMENE VOORWAARDEN en onze AANVULLENDE LEVERINGSVOORWAARDEN.

Kosten Peuteropvang

Op onze peuteropvang spelen peuters een paar ochtenden per week en wennen zij vast spelenderwijs aan de overstap naar school. Wil je gebruik maken van peuteropvang met voorschoolse educatie? Dan betalen de Belastingdienst en de gemeente Utrecht mee. 

Peuteropvang met voorschoolse educatie
De kosten voor de opvang van je peuter op een locatie waar voorschoolse educatie wordt geboden (aan peuters met en zonder VE-indicatie) kunnen verschillen per gezin en per situatie. Meer informatie over de kosten voor peuteropvang met voorschoolse educatie

Kosten voor de peuterspeelgroep Marijntje (geen voorschoolse educatie)
De kosten voor een locatie die voorschoolse educatie biedt zijn anders dan de tarieven voor onze peuterspeelgroep Marijntje. Dit wordt veroorzaakt doordat er hogere eisen gesteld worden aan de pedagogisch medewerkers, de samenwerking met een basisschool en het volgen van de ontwikkeling van de peuters. De Rijksoverheid en de gemeente Utrecht betalen subsidie voor dit aanbod aan de geïndiceerde peuters. Voor een indicatie van de kosten voor Marijntje kun je de rekentool gebruiken.
Bekijk de bruto uurtarieven voor de peuterspeelgroep Marijntje bij Ludens in 2024

Rekentool

Met onze rekentool kun je eenvoudig je netto kosten berekenen. Heb je meer kinderen die bij Ludens spelen? Vul dan voor ieder kind de gegevens in. Wanneer je kinderen staan ingeschreven bij verschillende  kinderopvangorganisaties, dan kun je je netto kosten berekenen op www.toeslagen.nl.