Home > Tarieven en Rekentool

Tarieven en Rekentool

Tarieven 2020

Bekijk onze actuele uurtarieven voor de kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en peutercentra, voorscholen en buitenschoolse opvang

Vakanties en sluitingsdagen 2020

In het overzicht vakanties en sluitingsdagen 2020 vind je de schoolvakanties regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn.

Rekentool kinderopvang

Met onze rekentool kinderopvang bereken je in een paar minuten een indicatie van de nettokosten van je kinderopvang. Heb je meer kinderen die bij Ludens spelen? Vul dan voor ieder kind de gegevens in. Wanneer je kinderen staan ingeschreven bij verschillende  kinderopvangorganisaties, dan kun je je netto kosten berekenen op www.toeslagen.nl.

Peuteropvang
De rekentool gaat uit van een peuter zonder indicatie. Bekijk hiervoor de website van Spelenderwijs. 

 


De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld alsjeblieft ….
 

Pakketten in 2020

Je kunt bij ons verschillende pakketten kiezen voor de opvang die het beste bij jouw situatie past.

Kinderdagverblijf

  • Totaalpakket = hele jaar door opvang op jouw contractdag(en)
  • Schoolweken pakket =  opvang op jouw contractdag(en), behalve in de vakantieweken (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland)

Peuteropvang

  • onze peuteropvang locaties zijn altijd gesloten in de vakantieperiodes (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland). Voor deze weken betaal je dan ook niet.

Buitenschoolse opvang

  • Totaalpakket = hele jaar door opvang op in schoolweken op jouw contractdag(en). In de vakanties zet je keuzedagen in (die dagen mogen verschillen van je reguliere contractdagen).
  • Schoolweken pakket =  opvang op jouw contractdag(en), behalve in de vakantieweken (basisschool vakanties voor de regio Midden Nederland). Heb je toch een keer opvang in de vakantie nodig, dan kun je hiervoor extra dagen inkopen.

Uitgebreide informatie over ons aanbod in pakketten en onze ruilservice geven we je graag hier . Lees ook onze ALGEMENE VOORWAARDEN en onze AANVULLENDE LEVERINGSVOORWAARDEN.

Voorschoolse educatie

De kosten voor de opvang van je peuter op een voorschool kunnen verschillen per gezin en per situatie. Kinderen (gezinnen) met een indicatie ontvangen bijvoorbeeld meer steun en vergoeding van de Gemeente Utrecht. Bij onze collega’s van Spelenderwijs Ludens kun je terecht voor meer informatie en uitleg hierover. Ook heeft de Gemeente Utrecht een duidelijke website met uitleg.

Extra uren? Doorgeven aan Belastingdienst

Wijzigingen zoals nieuwe uurtarieven of wijzigingen in uren moet je altijd doorgeven aan de Belastingdienst.

Via de app Kinderopvangtoeslag wijzig je heel gemakkelijk direct je kinderopvangtoeslag. Bovendien attendeert de Belastingdienst je er zo heel gemakkelijk op wanneer er iets niet goed zou staan in jouw kinderopvangtoeslag. De app is te vinden in de Google Play store en de Apple Store onder de naam ‘Kinderopvangtoeslag’.

Komt je kind een dag extra, dan kun je ook de extra uren van de extra dag(en) opgeven voor kinderopvangtoeslag. Geef deze extra uren wel tijdig door! De Belastingdienst verrekent dit niet automatisch aan de hand van een jaaropgave. Je moet deze wijziging zelf doorgeven aan de Belastingdienst . De jaaropgave die je van Ludens krijgt, is het bewijs dat de extra uren ook daadwerkelijk zijn gefactureerd en dient alleen ter controle.