Home > Nieuws en activiteiten > Gordontraining voor ouders: Effectief Communiceren met je kind

ontwikkeling

Gordontraining voor ouders: Effectief Communiceren met je kind

Op verzoek van ouders biedt Ludens alle ouders en verzorgers de mogelijkheid om de training ‘Effectief Ouderschap’ te volgen. Bij eerdere trainingen waren ouders erg enthousiast! Doe je ook mee?

 

Bij Ludens hebben we een eigen visie op kinderen. Deze is gebaseerd op de Gordon-methode. Dr. Thomas Gordon, een klinisch psycholoog, ontwikkelde een communicatiemodel om effectief, respectvol en op basis van gelijkwaardigheid met elkaar te communiceren. Daarin zitten begrippen als actief luisteren, ik-boodschappen en een overlegmethode om conflicten op te lossen zonder verliezers verwerkt. Alle pedagogisch medewerkers bij Ludens volgen de Gordontraining.

Op verzoek van ouders biedt Ludens alle ouders en verzorgers de mogelijkheid om de training ‘Effectief Ouderschap’ te volgen.

Wie is de trainer?
De training wordt gegeven door Annelies van den Munkhof, erkend Gordontrainer. Zij heeft jarenlang ervaring in de kinderopvang.

Locatie en data
De training bestaat uit 8 maandagavonden van 19.00-21.30 uur en vindt plaats in Kinderdagverblijf Harlekijn, Rijnhuizenlaan 20, 3523 JA Utrecht.
De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 15 ouders.

De data zijn; 10 januari, 24 januari, 7 februari, 21 februari, 7 maart, 21 maart, 4 april en 11 april.

Kosten en aanmelding
De kosten van de training zijn € 295,- inclusief officieel materiaal (zoals geheel vernieuwd werkboek en leesboek). Na afloop van de training ontvang je een certificaat.

Vragen of direct aanmelden? Stuur een mail naar: [email protected]

Lees meer over de Gordonmethode op onze website of op www.gordontraining.nl

Gerelateerde artikelen