Home > Vestigingen > Kaktus

Kaktus

buitenschoolse opvang

Kievitstraat 6
3514 VB Utrecht

bsokaktus@ludens.nl

030 - 721 03 46

Een eindeloze buitenspeelplaats

Buitenschoolse opvang Kaktus is gevestigd in de Vogelenbuurt. De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Elke groep heeft zijn eigen gezellige, uitdagende ruimte. De kinderen starten de middag in hun eigen ruimte. Ze eten en drinken dan wat en delen hun belevenissen. Samen met onze medewerkers verzinnen de kinderen allerlei leuke activiteiten zoals koken, sporten of knutselen. Kinderen die liever rustig een boek lezen, muziek luisteren of een spelletje spelen, krijgen daarvoor ook alle ruimte. Voor wie graag buiten speelt, hebben we een prachtige tuin waar van alles te ontdekken is. Daarnaast gaan we op langere dagen naar de Torteltuin en het Griftpark. In de vakantie, als we samen zijn met BSO de Leeuw, maken we ook grotere uitstapjes. Zoals naar de Botanische tuinen, het Fort, speeltuin de Watertoren of naar een andere kinderboerderij.

Is een kind aan meer zelfstandigheid toe, dan maken we – samen met de ouders – een contract met ze, bijvoorbeeld over zelf van school naar de BSO komen.

 

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Atelier
  • Huiselijke sfeer
  • Prachtige ontdektuin
  • Aandacht voor bewegen/Gymzaal
  • Kinderdagverblijf in hetzelfde pand
  • Creatief en betrokken team

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

maandag t/m donderdag, na schooltijd tot 18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

678636382 Inspectierapport

In de buurt

De Koekoek De Leeuw Jodokus Nijntje

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
We vinden het belangrijk dat de BSO voor alle kinderen een fijne plek is om na school samen te spelen, uit te rusten en nieuwe dingen te ontdekken.

Gina van Buuren