Home > Vestigingen > Teun

Teun

buitenschoolse opvang

Teun de Jagerdreef 1c
3561 JK Utrecht

[email protected]

06 - 51 61 90 14

Uitdagend klimmen en klauteren

BUITENSCHOOLSE OPVANG Teun is gevestigd in de Cleophasschool in Overvecht. We maken hier gebruik van een fijn lokaal dat wordt gedeeld samen met de Voorschool: PG Teun. Het lokaal heeft verschillende hoeken waar de kinderen kunnen spelen. Zoals een ruimte huishoek en een leeshoek, waar kinderen zich kunnen terugtrekken. In het midden van de ruimte staan tafels in diverse hoogtes, waar gezamenlijk aan wordt gegeten of leuke activiteiten aan worden geboden aan de kinderen. In de keuken kunnen de kinderen onder begeleiding koken en bakken en in de gymzaal doen we leuke bewegingsspelletjes. In de mooie, afgesloten buitenruimte staan veel houten klim- en klauter speeltoestellen en er is een voetbalveldje. Bij BSO Teun vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om door te stromen naar BSO Synergo.
Op woensdag en vrijdag is BSO Teun gesloten en vindt de opvang plaats bij Sport BSO Synergo. Deze BSO zit gevestigd in de korfbalvereniging op loopafstand van BSO Teun. Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden, gespeeld en geravot op de korfbal velden of wordt er op ontdekking uit gegaan in en om de wijk.
Tijdens studiedagen, met uitzondering van de studiedagen van de Cleophasschool, vindt de opvang van BSO Teun plaats op BSO Synergo. Tijdens schoolvakanties is BSO Teun geopend en maken we gebruik van de groepsruimte.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • In school
  • Voor kinderen van 4-8 jaar
  • Keuken
  • Gymzaal
  • Mooie buitenruimte

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do na school - 18.30 uur (wo/vrij - Sport BSO Synergo) Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

103918553 Inspectierapport

In de buurt

Synergo Mus & Mees Nijntje De Tuinkabouter Peuteropvang/Voorschool Teun

Neem een kijkje...

Foto album
Of een kind veel wil bewegen of rustig wil spelen, bij ons kan het allemaal.

Ellen Rader