Home > Vestigingen > Teun

Teun

buitenschoolse opvang

Teun de Jagerdreef 1c
3561 JK Utrecht

[email protected]

06 - 51 61 90 14

Uitdagend klimmen en klauteren

BUITENSCHOOLSE OPVANG Teun is gevestigd in de Cleophasschool in Overvecht. De jongste kinderen spelen in hun eigen BSO-ruimte met verschillende speelhoeken. De oudste kinderen hebben hun stamgroep in de centrale ruimte. In de keuken kunnen de kinderen onder begeleiding koken en bakken en in de gymzaal doen we leuke bewegingsspelletjes. In de mooie, afgesloten buitenruimte staan veel houten klim- en klauter speeltoestellen en er is een voetbalveldje. Bij Teun vangen we kinderen op in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om door te stromen naar BSO Synergo.
Op woensdag en vrijdag is BSO Teun gesloten en vindt de opvang plaats bij Sport BSO Synergo. Deze BSO zit gevestigd in de korfbalvereniging op loopafstand van BSO Teun. Er worden verschillende sport en spel activiteiten aangeboden, gespeeld en geravot op de korfbal velden of wordt er op ontdekking uit gegaan in en om de wijk.
Tijdens studiedagen, met uitzondering van de studiedagen van de Cleophasschool, vindt de opvang van BSO Teun plaats op BSO Synergo. Tijdens schoolvakanties is BSO Teun geopend en maken we gebruik van de groepsruimte. Wanneer er op Synergo 11 of minder kindjes zijn maken zij gebruik van de centrale hal.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • In school
  • Voor kinderen van 4-9 jaar
  • Keuken
  • Gymzaal
  • Mooie buitenruimte

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do na school - 18.30 uur (wo/vrij - Sport BSO Synergo) Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

103918553 Inspectierapport

In de buurt

Synergo Peuteropvang/Voorschool Spoorzicht Peuteropvang/Voorschool ’t Leeuwtje Mus & Mees Nijntje Kinderdagverblijf De Tuinkabouter

Neem een kijkje...

Foto album
Of een kind veel wil bewegen of rustig wil spelen, bij ons kan het allemaal.

Ellen van Barneveld