Home > Vestigingen > De Margriet en De Margriet + (plus)

De Margriet en De Margriet + (plus)

buitenschoolse opvang

Prinses Margrietstraat 20
3554 GE Utrecht

bsodemargriet@ludens.nl

06 288 708 29 / 030 256 70 72

Buitenschoolse opvang De Margriet en De Margriet + (plus) zijn gevestigd in de Prinses Margrietschool in Zuilen. We vangen kinderen op in de leeftijd van 4 tot 9 jaar. De oudere kinderen stromen tussen de 7 en 8 jaar door naar Buitenschoolse opvang De Stins en De Stins + (plus) in het scoutinggebouw in Zuilen. Deze kinderen worden dan op school opgehaald (of mogen daar met toestemming zelfstandig naar toe). Op de woensdag worden op BSO De Margriet kinderen tot en met 13 jaar opgevangen.

Als je jong bent, is het vaak fijn om eerst even rustig bij te kunnen komen van de schooldag. Geen verplichtingen dus, maar de tijd en de ruimte om te ontspannen en een fijne, leuke middag te hebben. Wil je juist lekker eerst even uitrazen? Geen probleem. Dat kan gewoon. We werken met verschillende inspiratiethema’s en materialen om activiteiten aan te bieden die de fantasie en creativiteit prikkelen. Je mag je eigen tijd indelen en zelf kiezen of je meedoet aan een activiteit. Natuurlijk is er ook alle ruimte om zelf te spelen, lekker een boekje te lezen of samen met vriendjes of vriendinnetjes iets te ondernemen. Dit alles in een veilige omgeving. Samen maken we er elke middag weer iets leuks van!

BSO De Margriet + (plus) is er voor de kinderen die binnen een reguliere BSO extra aandacht en structuur verdienen.

Kijk vooral op de website van de Prinses Margrietschool als je nog op zoek bent naar een school. Ook kinderen van OBS De Cirkel, De Piramide, De Ludgerschool, De Wijzer aan de Vecht en de Kleine Vliegenier halen we op en kunnen bij ons komen spelen!

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • In school
  • Voor 4 tot 7 jaar
  • Gymzaal bij speciale activiteiten
  • Omheinde kleuterplein
  • Vreedzame Wijk
  • Meerdere binnenruimtes met ieder zijn eigen karakter (spel en creatief)
  • BSO+ aanwezig voor kinderen die extra aandacht en structuur verdienen
  • Aan het van Heukelompark. We gaan vaak lekker buitenspelen op de speelplekken

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

Op ma/di/do/vr vanaf 14:00 uur en op wo v.a. 11.45 uur tot 18.30 uur. Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

320362760 Inspectierapport

In de buurt

De Stins De Stins + (plus)

Neem een kijkje...

Foto album
Wij delen het gebouw maar ook dezelfde visie met de school en met de peutergroep Het Margrietje, waar voorschoolse educatie wordt gegeven. Alles voor kinderen van 2 tot 8 jaar onder een dak! Zo ontstaat er een mooie veilige plek voor de kinderen om te leren ontwikkelen en spelen.

Dorien van der Heijden