Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool De Cirkel

Peuteropvang/Voorschool De Cirkel

peuteropvang

Prinses Margrietstraat 124
3554 GJ Utrecht

po-decirkel@ludens.nl

06 14 45 38 10

Wij vinden het erg belangrijk om op een vreedzame manier met elkaar om te gaan op de peutergroep. In de kring besteden we hier aandacht aan door bijvoorbeeld een toneelstuk met aap en tijger op te voeren. Aap en tijger krijgen soms ruzie, maar hoe los je dit nu op? Verder werken wij nauw samen met basisschool De Cirkel. Zo gebruiken wij beiden dezelfde thema’s.

Een aantal keer per jaar hebben we samen met de kleuters een gezamenlijke afsluiting van een thema. Zo wordt de overgang van de peuteropvang naar de basisschool nog makkelijker voor uw kind.

Wij betrekken ouders bij wat wij doen. Ouders kunnen hun talenten inzetten op de peuteropvang. Daarom vragen wij af en toe bijvoorbeeld hulp van ouders bij sportactiviteiten, knutselen e.d. Wij werken vanuit partnerschap met ouders.

Een aantal keer per jaar gaan wij met zijn allen een uitstapje maken, bijvoorbeeld naar de kinderboerderij of naar Kidzcity.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Samenwerking met basisschool De Cirkel
  • Uitstapjes naar de kinderboerderij
  • Partnerschap met ouders

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

di/wo/do 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

105477783 Inspectierapport

Neem een kijkje...

Foto album
Sinds Markus naar de voorschool op de peuteropvang gaat, gaat zijn ontwikkeling veel sneller. Buitenspelen vindt hij erg leuk en hij gaat er met veel plezier heen.

David van Leijenhorst, vader van Markus