Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool De Kleine Wijzer

Peuteropvang/Voorschool De Kleine Wijzer

peuteropvang

Jan van Ransdorpstraat 32
3554 VZ Utrecht

po-dekleinewijzer@ludens.nl

06 - 82 06 41 97

Op peuteropvang De Kleine Wijzer kunnen peuters heerlijk spelen aan de ontdektafel, in de gymzaal, met puzzels in allerlei vormen en gradaties, in de ‘huishoek’, met de trein en auto’s en met nog veel meer leuks. Ze leren lekker spelen, zelfstandig of juist met elkaar.

Peuteropvang De Kleine Wijzer is rustig gelegen, midden in een mooi parkje. Vanuit het nieuwe, lichte en ruime lokaal hebben we een mooi uitzicht en hierdoor kunnen wij de seizoenen goed waarnemen en beleven. We beleven de zomer, herfst, winter en lente door te kijken naar de bomen, te ruiken aan de bloemen, te stampen in de plassen en te kijken naar de kleine diertjes.

Ons lokaal bevindt zich in het schoolgebouw van basisschool Wijzer aan de Vecht. We stemmen bepaalde thema’s en activiteiten af met de kleuterklassen. De peuters zien waar de kleuters mee bezig zijn, kennen de juffen al en wij lopen makkelijk even elkaars lokaal in.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Rustig gelegen bij een park
  • Aandacht voor de natuur
  • Samenwerking met basisschool Wijzer aan de Vecht

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

134765576 Inspectierapport

Neem een kijkje...

Foto album
De leidsters zijn energiek en gaan fijn om met de kinderen. Vooral als er nieuwe kindjes komen krijgen ze extra aandacht en alle ruimte en tijd om te wennen.

Moeder van Ibrahim