Home > Vestigingen > De Stins + (Buitenschoolse opvang plus)

De Stins + (Buitenschoolse opvang plus)

buitenschoolse opvang

Fortlaan 24
3554 HV Utrecht

bsodestins@ludens.nl

06 - 13 13 37 21

BSO-plus van Ludens in Zuilen

Op de Fortlaan in Zuilen (in het scoutinggebouw) heeft Ludens een BSO voor kinderen van 7 jaar en ouder. Eén van de groepen (de Wolven) is een groep voor kinderen die wat extra aandacht/begeleiding nodig hebben, een BSO-plus-groep. Hier werkt 1 pedagogisch medewerker met een groepje van maximaal 5 kinderen. De Wolven hebben een eigen groepsruimte, die rustig en veilig is ingericht. Naast de eigen groepsruimte is er beneden en vooral buiten genoeg te spelen met de andere kinderen van de BSO.

Er is veel ruimte om samen of alleen te spelen. Voor de knutselaars zijn er materialen waar je van alles mee kunt maken. De kinderen beslissen zelf mee over welke materialen we aanschaffen. Buiten is er een afgeschermde tuin waar lekker een balletje kan worden getrapt. In het buitenatelier kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten. Of er wordt een kampvuurtje gemaakt. Iedere week wordt er een activiteit voor binnen of buiten aangeboden, maar de kinderen kunnen natuurlijk ook kiezen om vrij te spelen: pal voor de deur ligt een speelbos met een klimtoren, reuzenglijbaan, waterpomp, kabelbaan, wilgenhutten en een boomstammenpad. En ook genoeg plaats om zelf een hut te bouwen!

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Speciaal voor kinderen die binnen een reguliere BSO extra aandacht en structuur krijgen aangeboden
  • Kleine groep (max 5 kinderen)
  • Vaste gekwalificeerde begeleiders
  • Vaste dagstructuur
  • Nauw contact met ouders

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/wo/do/vrij na schooltijd -18.30 uur. Tijdens schoolvakanties de hele dag Algemeen Pedagogisch Beleid Vestigingsbijlage

LRK

163103768 Inspectierapport

In de buurt

Floris De Stins

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
We hebben oog voor de behoeften van ieder kind.

Dorien van der Heijden