Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool De Tuinkabouter

Peuteropvang/Voorschool De Tuinkabouter

peuteropvang

Wij zijn peuteropvang De Tuinkabouter. In 1988 zijn wij begonnen als ouderparticipatie peuterspeelzaal. Wij zijn gevestigd op de eerste etage van de forumlocatie ‘Hof van Bemmelen’ in de kinderrijke en groene wijk Tuindorp. In het forum zijn ook kinderopvang groepen van 0-4 jaar van Ludens en de basisschool de Paulusschool gevestigd, waarmee wordt samengewerkt. Op peuteropvang De Tuinkabouter wordt gewerkt volgens de methode Kaleidoscoop; de peuter staat hierin centraal tijdens het actieve leren op de groep.

Wij zijn gevestigd in de Paulusschool, samen met Kinderdagverblijf De Tuinkabouter.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind. Wij werken samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

 

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Centraal in de wijk
  • Moestuin
  • Vlakbij het station
  • BSO in hetzelfde gebouw
  • Gymzaal
  • Atelier

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/wo/do/vrij 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Vestigingsbijlage

LRK

138431668 Inspectierapport

In de buurt

Tuinhuis, Het Kinderdagverblijf en Peuteropvang De Tuinkabouter

Neem een kijkje...

Foto album
"Wij ervaren de peuteropvang als een fijne en vertrouwde plek voor onze kinderen om te komen spelen en te leren. Inmiddels zit ons tweede kind op de peuteropvang en ook hij heeft het er erg naar zijn zin. Elke ochtend is hij weer blij als het een peuteropvangdag is. Wij als ouders zijn ook erg tevreden. Ik weet dat ik kan rekenen op een leidster met jaren ervaring en goede pedagogische kwaliteiten. Bovendien is het een gezellige plek met een fijne sfeer. " 

Fieke