Home > Vestigingen > Hummeltje (KDV)

Hummeltje (KDV)

kinderdagverblijf

Costa Ricadreef 173
3563 TG Utrecht

hummeltje@ludens.nl

030 72 10 380

Hummeltje is een gezellig en kleinschalig kinderdagverblijf aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht. Elke dag spelen we in onze mooie en grote tuin, ook als het regent. Om te rennen, te fietsen, te stampen in de plassen of zandtaartjes te maken. Binnen hebben we verschillende speelhoeken, zodat de kinderen zelf een speelplek of activiteit kunnen kiezen. Er is een atelier en we werken met thema’s. Een trouwe groep medewerkers zorgt dagelijks voor een veilige, verzorgde en gezellige sfeer. Onze ouders geven ons dagverblijf een 8,3 en daar zijn we trots op. Hummeltje is zowel met de fiets, openbaar vervoer en met de auto uitstekend bereikbaar. ( binnen 5 min. op de Zuilense Ring N230)

Op 1 maart 2021 zijn we begonnen met het aanbieden van voorschoolse educatie. De combinatie van kinderopvang en voorschool is uniek in Utrecht en daar zijn we trots op.

Voorschoolse educatie is een extra aanbod bovenop alles wat we al op het KDV bieden. Onze pedagogisch medewerkers hebben hiervoor een speciale opleiding gedaan. Alle kinderen krijgen op de peutergroepen extra aandacht en tijd voor taalspelletjes, voorlezen, tekenen, luisteren, zingen en bewegen. Zo zijn ze straks nog beter voorbereid op de basisschool.

 

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Grote groene ontdektuin
  • Werken met thema's (VVE)
  • Vreedzaam
  • Kleinschalig
Kom langs bij ons open huis

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

07.30-18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

148317029 Inspectierapport

In de buurt

Teun Mus & Mees Peuteropvang/Voorschool Hummeltje

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
Als kinderen zich veilig en geborgen voelen, kunnen ze zich goed ontwikkelen.

Iris Malawauw