Home > Vestigingen > In de Boomhut

In de Boomhut

buitenschoolse opvang

Eifel 20
3524 HH Utrecht

[email protected]

06 41 62 23 31

Een gezellige BSO


BUITENSCHOOLSE OPVANG In de Boomhut is gevestigd in basisschool Op Avontuur in Lunetten. Zowel in onze knusse BSO-ruimte als buiten op het groene schoolplein, hebben de kinderen veel ruimte. Ze kunnen meedoen aan leuke groepsactiviteiten zoals knutselen of fruitsalade maken, rennen, klimmen of ravotten, of lekker even alleen spelen. De BSO-ruimte grenst aan de kleutergroepen. De kleuters lopen na schooltijd naar onze pedagogisch medewerkers. De leerkracht kijkt mee of ze zich melden bij de pedagogisch medewerkers.

Bij BSO In de Boomhut zijn de kleuters van harte welkom om te komen spelen. Als de kinderen 5 of 6 jaar zijn, kunnen ze verder gaan spelen bij BSO MAAN. Hierna groeien ze door naar BSO LUNA en vanaf 8 jaar mogen ze naar BSO FORT KAKOLA. Tijdens de schoolvakanties en de studiedagen van school en op woensdag en vrijdag zijn we bij BSO MAAN. Voor alle leeftijdsgroepen is er dan een uitdagend en gevarieerd activiteitenprogramma.

Peutercentrum Winnie de Pooh is ook in de school gevestigd. Er wordt gewerkt volgens de methode Kaleidoscoop. Er wordt gestimuleerd dat peuters de wereld om hen heen zo zelfstandig mogelijk ontdekken. Er zijn verschillende speelhoeken in het lokaal.

De school, het peutercentrum en de BSO werken zoveel mogelijk samen en hebben de intentie om in de toekomst een kindcentrum te vormen.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • In school
  • Voor 4 tot 7 jaar
  • Starten met een rustmoment
  • Kleine groep
  • Veel individuele aandacht

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do, na schooltijd -18.30 uur (wo/vrij naar BSO Maan) Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

671158156 Inspectierapport

In de buurt

Ay Fort Kakola Luna Maan Lunetten

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album