Home > Vestigingen > Kadodder

Onze knusse peuteropvang is gehuisvest in de dependance van basisschool de Brug. In het gebouw bevinden zich ook de 4 kleuterklassen van deze basisschool.

We werken samen met de kleuterjuffen aan een goede overgang van de voorschool op deze peuteropvang naar groep 1. De peuters en kleuters spelen regelmatig samen op het mooie pleintje, in de zandbak op de schommels of met de fietsjes.

We doen mee met de maandelijkse viering met de kleuterklassen. We volgen de school met een deel van de thema’s en als er een feestweek is mogen de peuters ook meedoen. Net als de basisschool is onze speelzaal vreedzaam. We doen de vreedzame thema’s gelijktijdig met de kleuters maar dan op peuterniveau.

De peuters die bij ons komen spelen worden spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Ze maken bij ons vaak al vriendjes en vriendinnetjes met wie ze straks samen naar de kleuterklas gaan. Onze ouders zijn actief betrokken bij de speelzaal. Ze komen op de spel inloop, doen mee aan het ouderprogramma. Bij ieder nieuw kind komen we op huisbezoek om kennis met elkaar te maken.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind. Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid. De meeste kinderen stromen door naar basisschool De Brug​.​

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Gymzaal
  • Lichte ruimtes
  • Groot speelplein
  • In school

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do/vr 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Vestigingsbijlage

LRK

170587915 Inspectierapport

In de buurt

Aspelin (Buitenschoolse opvang) Aspelin (Kinderdagverblijf) Villa Nova Kikkersloot
Klaas gaat altijd met veel plezier spelen bij Kadodder! Hij heeft al vriendjes en vriendinnetjes en die komen straks ook bij hem op school. Hij leert ook veel van de juffen, bijvoorbeeld liedjes zingen en in de kring zitten. Samen buiten spelen vind hij het mooiste en dat kan gelukkig erg goed bij Kadodder vanwege het grote plein met mooi speelgoed. Het leukste vinden wij dat Kadodder mooi in de buurt is en Klaas zo vertrouwd raakt met het schoolgebouw en de kinderen in de buurt. Zo voel je je een deel van de 'gemeenschap' hier.