Home > Vestigingen > Mus & Mees

Mus & Mees

kinderdagverblijf

bezoek: Winterboeidreef 111
3561 HX Utrecht
post: Vader Rijndreef 9, 3561 XB Utrecht

[email protected]

030 - 820 07 20

Elke dag op ontdekkingstocht

Mus en Mees ligt in de wijk Overvecht zuid. Op loopafstand van BSO Teun (4-9) en BSO Synergo (7+). Het centrale punt van de locatie is de grote speelhal, zo kunnen de kinderen ook binnen goed bewegen. Er kan gekookt worden in de huishoek, grote torens gemaakt worden in de bouwhoek en bij de zand- en watertafel kan ontdekt worden met materialen passend bij onze inspiratiethema’s.  In ons eigen atelier kunnen de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. Dit wordt gestimuleerd door te knutselen met natuurlijke en gerecyclede materialen. De boom midden in de speelhal valt direct op en zorgt voor een knusse uitstraling. De allerkleinste kunnen hier op ontdekking bij de voelborden gemaakt van natuurlijke materialen. Ook wordt de boom met de kinderen versierd passend bij de seizoenen en feestdagen.

Aan de hal grenzen de groepsruimtes, 2 babygroepen aan de rechterzijde en een verticale en peutergroep aan de linkerzijde. Ieder met hun eigen karakter en sfeer. Elke groep heeft zijn eigen houten wand met huisjes. De huisjes worden door de kinderen versierd met foto’s en herkenning van thuis om ook op de opvang een huiselijke en fijne sfeer te creëren.
Aan elke kant van het pand is een groene en uitdagende tuin, waar we elke dag op ontdekking gaan. Er is een speelheuvel, buitenkeuken en speelhuisje. Er kan gefietst worden en voor de allerkleinsten is er een buitenbox onder een schaduwdoek.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Centrale speelhal
  • Atelier
  • Kinderkeuken
  • Uitdagende tuin
  • Biologisch eten en drinken
  • BSO aan de overkant van de straat bij de sportvelden

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

07.30 - 18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

154695841 Inspectierapport

In de buurt

Teun Synergo

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
Door groen te doen en te beleven leren de kinderen al vroeg dat het belangrijk is zorg te dragen voor elkaar en hun omgeving.

Ellen van Barneveld