Home > Vestigingen > Mus & Mees

Mus & Mees

kinderdagverblijf

bezoek: Winterboeidreef 111
3561 HX Utrecht
post: Vader Rijndreef 9, 3561 XB Utrecht

musenmees@ludens.nl

030 - 820 07 20

Elke dag op ontdekkingstocht

Mus & Mees ligt in de wijk Overvecht-Zuid. Op loopafstand van Voorschool Teun (2,5-4 jaar met een VE-aanbod), BSO Teun (4-8) en BSO Synergo (7+).

Het centrale punt van Mus & Mees is de grote speelhal. De groepen maken hier meerdere keren op de dag gebruik van, het is letterlijk een verlenging van de groepsruimtes. De speelhal kenmerkt zich door de boom in het midden van de ruimte, die zorgt voor een knusse uitstraling.
In de speelhal is ruimte om te klimmen, klauteren, ontdekken en voor fantasie. Vanaf 1,5 jaar maken we met de kinderen gebruik van de faciliteiten op de speelhal. In ons eigen atelier kunnen de kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. Dit wordt gestimuleerd door te knutselen met natuurlijke en gerecyclede materialen. Alles is op kind hoogte, waardoor de kinderen geprikkeld worden zelf te mogen kiezen hoe ze hun creativiteit vormgeven.

Aan de hal grenzen totaal 4 groepsruimtes. Iedere groep heeft zijn eigen karakter en sfeer. Op de groepen staat verzorging, voeden en rustig spel centraal. Elke kant heeft een groene en uitdagende tuin, waar we elke dag op ontdekking gaan. Bij beide tuinen is er een speelheuvel, buitenkeuken en speelhuisje. Er kan gefietst worden en voor de allerkleinsten is er een buitenbox onder een schaduwdoek.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Centrale speelhal
  • Atelier
  • Uitdagende tuin
  • Biologisch eten en drinken

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

07.30 - 18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

154695841 Inspectierapport

In de buurt

Teun Synergo

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
Door groen te doen en te beleven leren de kinderen al vroeg dat het belangrijk is zorg te dragen voor elkaar en hun omgeving.

Ellen van Barneveld