Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool Ondiep

Peuteropvang/Voorschool Ondiep

peuteropvang

Thorbeckelaan 18A
3552 CS Utrecht

po-ondiep@ludens.nl

06-143 006 87

Peuteropvang Ondiep is gehuisvest in kinderdagverblijf Avontuur. We hebben een licht en knus lokaal in een mooi gebouw. Wij vinden het belangrijk dat peuters zich thuis voelen bij ons en mogen ons dan ook regelmatig helpen met de aankleding van ons lokaal. De peutergroep heeft een leuke en uitdagende buitenspeelruimte, hier kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Wij werken met het vreedzame concept. Je kind leert ‘conflictjes’ oplossen, op de beurt wachten, samen delen, elkaar helpen en dat je er mag zijn. Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met de Rietendakschool en met de Jules Verne School.

Net als veel andere voorscholen werken wij met de Puk methode, maar we voegen ook thema’s uit de Piramide methode toe aan ons programma om zo een gevarieerd mogelijk aanbod te bieden aan de peuters. Deze methode werkt met thema’s die o.a. te maken hebben met de seizoenen.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Gevestigd in een kinderdagverblijf: Avontuur
  • Licht en knus lokaal
  • Mooie buitenruimte

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do/vr 8.15 - 13.35 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

966677808 Inspectierapport

Neem een kijkje...

Foto album
Ik vind het leuk en belangrijk dat er gewerkt word met thema’s. Dit geeft de kinderen houvast en uitdaging. Het maakt het voor een kind ook leuker om de taal te leren

Moeder Sarah