Home > Vestigingen > Spoorzicht

Spoorzicht

peuteropvang

Teun de Jagerdreef 1b
3561 JK Utrecht

po-spoorzicht@ludens.nl

06 - 52 07 45 04

Er zijn twee groepen op Spoorzicht: de Vissen en de Kikkers. Elke groep bestaat uit maximaal 12 kinderen. Er zijn 3 pedagogisch medewerkers: Dorothy, Sharonne en Wilma. Samen proberen we van elke dag een fijne en gezellige leerzame dag te maken. Het spelen staat bij ons voorop, van spelen word je wijs!

We volgen het programma Kaleidoscoop. Dit programma gaat er van uit dat kinderen die in een rijke speel/leeromgeving uitgedaagd worden om zelf actief bezig te zijn veel ervaringen op doen. Deze ervaringen zijn belangrijk voor veel ontwikkelingsgebieden. Bijv. voor de taal, motoriek of expressie. We proberen zoveel mogelijk de kinderen in hun ontwikkeling te volgen, samen met hen te spelen, samen oplossingen te bedenken. Het groepsproces neemt een belangrijke plaats in.

Ouders zijn bij ons altijd welkom. We willen graag met hen samenwerken om zo het beste aan hun kind te kunnen geven.

Nieuwsgierig? Loop gerust even binnen of maak een afspraak.

De basisschool

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind. Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

 

Wat maakt deze locatie bijzonder?

Informatie over deze vestiging

Algemeen Pedagogisch Beleid Vestigingsbijlage Inspectierapport

In de buurt

Teun Cleophas

Neem een kijkje...

Foto album
Mijn ervaring met de voorschool is positief. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een trip naar de speeltuin of de bibliotheek. Ook worden er allerlei cursussen voor ouders georganiseerd om jou (en jouw kind) op allerlei gebieden te helpen (bijv. Taal). De leidsters staan altijd klaar voor eventuele vragen. Sinds kort hebben wij een groepsapp, waarin we ook allerlei informatie of herinneringen krijgen, heel handig! Mijn zoontje gaat met enorm veel plezier naar de groep. Hij gaat er nu exact een jaar naar toe. Wij merken dat hij mede dankzij de voorschool veel stappen vooruit heeft gemaakt en zo makkelijker door zal stromen naar groep 1.

Najat el Kaaoichi