Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool Spoorzicht

Peuteropvang/Voorschool Spoorzicht

peuteropvang

Teun de Jagerdreef 1b
3561 JK Utrecht

po-spoorzicht@ludens.nl

06 - 52 07 45 04

Per 30 augustus 2021 sluit peuteropvang Spoorzicht. Deze gaat verder als peuteropvang Teun.

Peuteropvang Spoorzicht zit gevestigd in de school OBO Spoorzicht. Het is een fijn en ruim lokaal met mooie hoeken. Aan het lokaal zit een buitenplein gevestigd die grenst aan het plein van de school. Het buitenplein delen we samen met Peuteropvang Cleophas die naast ons lokaal gevestigd is.

Op de peuteropvang proberen we van elke dag een fijne en gezellige leerzame dag te maken. Het spelen staat bij ons voorop, van spelen word je wijs! We werken kindgericht en hebben een actieve samenwerking met onze ouders. Er is een doorgaande ontwikkellijn met de school OBO Spoorzicht. We sluiten aan bij de thema’s, verzorgen warme overdrachten met de nieuwe leerkracht en stemmen onze samenwerking af met de school.

Op de peuteropvang volgen het programma Kaleidoscoop. Dit programma gaat er van uit dat kinderen die in een rijke speel/leeromgeving uitgedaagd worden om zelf actief bezig te zijn veel ervaringen op doen. Deze ervaringen zijn belangrijk voor veel ontwikkelingsgebieden, bijvoorbeeld voor de taal, motoriek of expressie. We proberen zoveel mogelijk de kinderen in hun ontwikkeling te volgen, samen met hen te spelen, samen oplossingen te bedenken. Het groepsproces neemt een belangrijke plaats in.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/wo/do/vrij 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Vestigingsbijlage

LRK

439826342 Inspectierapport

In de buurt

Teun (BSO) Peuteropvang/Voorschool Cleophas Synergo

Neem een kijkje...

Foto album
Mijn ervaring met de voorschool is positief. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals een trip naar de speeltuin of de bibliotheek. Ook worden er allerlei cursussen voor ouders georganiseerd om jou (en jouw kind) op allerlei gebieden te helpen (bijv. Taal). De leidsters staan altijd klaar voor eventuele vragen.

Najat el Kaaoichi