Home > Vestigingen > Synergo

Synergo

buitenschoolse opvang

Loevenhoutsedijk 2b
3552 XE Utrecht

[email protected]

06- 13139983

Heel veel sporten, binnen en buiten

Buitenschoolse opvang Synergo is een unieke samenwerking tussen korfbalvereniging Synergo en Ludens. Onze kinderen maken in de middag gebruik van het prachtig nieuwe gebouw van de vereniging. Er is een grote ruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, knutselen of een muziekje luisteren. Maar bovendien maken we gebruik van de verschillende sportvelden en zijn de kinderen dus vooral veel buiten aan het sporten, spelen en ravotten! We werken volgens het algemeen Pedagogisch Beleid van Ludens. Omdat we een sport BSO zijn, vindt er iedere middag een sportieve activiteiten op de korfbalvelden plaatst, aangeboden door één van de Pedagogisch Medewerkers. Sport BSO Synergo is een nieuwe BSO vol op in ontwikkeling en samen met de Korfbal vereniging aan het ontdekken hoe de samenwerking nog meer uit te breiden en in een onderzoekende fase omtrent het inzetten van allerlei leuke sportclinics.

Bij Sport-BSO Synergo vangen we op ma/di/do  kinderen van 7 tot 12 jaar op.  Op woe/vrij kinderen van 4-12 jaar.

Tijdens studiedagen vindt de opvang plaats op BSO Synergo. In de vakanties is BSO Synergo geopend. Bij 11 of minder kinderen wordt er samengevoegd op BSO Teun.

BSO+ (plus)

Bij Synergo zijn we in samenwerking met het speciaal onderwijs een BSO+ (plus) gestart. Bij de BSO+ hebben de kinderen een eigen veilige, overzichtelijke en plezierige ruimte. Hier kunnen ze rustig spelen en zich altijd terugtrekken. Als ze dat willen, kunnen ze met de kinderen van de andere BSO groepen spelen. Dat kan door mee te doen aan een gezamenlijke activiteit, of in de vorm van vrij spel.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Bij de sportvelden van Synergo
  • Veel sporten en spelen
  • Veel buiten
  • Genoeg ruimte binnen om te spelen en chillen
  • Kinderdagverblijf aan de overkant van de straat

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/wo/do/vrij, na schooltijd -18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

336403227 Inspectierapport

In de buurt

Teun Mus & Mees Peuteropvang/Voorschool ’t Leeuwtje

Neem een kijkje...

Foto album
We geven alle kinderen de ruimte om te sporten en samen plezier te maken!

Ellen Rader