Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool ’t Egeltje

Peuteropvang/Voorschool ’t Egeltje

peuteropvang

Lange Nieuwstraat 79
3512 PE Utrecht

po-egeltje@ludens.nl

06 13 14 74 05

In speeltuin De Kleine Dom

Peuteropvang ’t Egeltje is te vinden in speeltuin De Kleine Dom. Wij werken vanuit de methode Kaleidoscoop, dat wil zeggen dat bij ons de ontwikkeling en de behoefte van de kinderen uitgangspunt zijn. Wij bieden in onze speelruimte een aantal speelhoeken aan met verschillende uitdagingen. Daarnaast hebben we voor een gedeelte van de ochtend een tweede ruimte beschikbaar om een aparte activiteit te doen bijvoorbeeld sport en spel. Kinderen leren vanuit eigen motivatie en ervaring onder onze begeleiding steeds nieuwe dingen.

Wij werken in thema’s van ongeveer 6 weken, waarna we 1 week afronden. De thema’s gaan over dingen die spelen in de groep en variëren van de vaste vieringen en seizoenen naar bijvoorbeeld koud en warm, verkeer, kleuren, water, naar de dokter, en broertjes en zusjes.

De doorgaande lijn naar de basisschool is belangrijk voor jouw kind. Wij werken nauw samen en overleggen over het programma en het pedagogisch beleid.

 

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • We hebben een moestuin
  • Een multiculturele groep
  • De peuteropvang zit in speeltuin De kleine dom
  • Een natuurmuur

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do/vrij 08.15-13.35 Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

920560957 Inspectierapport

In de buurt

Salto ’t Elfenbankje Homerus

Neem een kijkje...

Foto album
Mijn dochter Landaw (Thais voor miljoen sterren) werd 3,5 jaar geleden geboren in Thailand. Hier heeft ze tot haar derde gewoond. Landaw rent vier keer per week naar ’t Egeltje om andere kinderen te ontmoeten en natuurlijk de taal te leren. In minder dan een half jaar is dat voor negentig procent gelukt!

Mama van Landaw