Home > Vestigingen > ’t Klavertje

’t Klavertje

kinderdagverblijf

Abstederdijk 303
3582 BK Utrecht

klavertje@kindencoludens.nl

030 - 820 07 88

Struinen in de tuin

Kinderdagverblijf ‘t Klavertje is gevestigd in een voormalig in de wijk Abstede (Oost). In onze grote avontuurlijke tuin spelen de kinderen dagelijks onder de bomen. De dreumesen en peuters kunnen hier heerlijk klimmen, fietsen en moddertorens bouwen of zijn druk met de moestuin. Voor de baby’s zijn er schaduwrijke plekken gecreëerd om daar op hun eigen tempo rustig te spelen en te ontdekken. De groepen zijn ruim en licht en ingericht met uitdagend materiaal.

We geven kinderen zelfstandigheid en ontwikkelen daarmee het zelfvertrouwen. We bieden extra uitdagend materiaal aan voor 3+ kinderen. Dit gaat altijd op een speelse manier. De kinderen kunnen zelfstandig bij alle middelen om te tekenen, te knippen, te spelen, schilderen. Dagelijks genieten we wanneer we luisteren naar de gesprekjes onderling en de verhalen aan tafel, bijvoorbeeld over ‘bang-zijn’ en wat je moet doen als er spoken in je slaapkamer zitten. De kinderen komen vaak zelf met de meest creatieve oplossingen voor deze grote problemen in hun kleine kinderleven.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Ruime avontuurlijke tuin
  • Sfeervol historisch pand
  • Buitenslapen in buitenbedjes
  • Keuze uit: verticale of horizontale groep (mits beschikbaarheid)
  • Moestuin
  • Biologische voeding
  • Spetterbad

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

07.30 - 18.30 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

338019297 Inspectierapport

Neem contact op met onze oudercommissie:

Neem een kijkje...

Foto album
Meehelpen met dagelijkse activiteiten als tafeldekken, is gezellig en bevordert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van kinderen.

Marieke Reversma