Home > Informatie voor ouders met kind(eren) op de wachtlijst

Informatie voor ouders met kind(eren) op de wachtlijst

Op dit moment lopen de wachtlijsten binnen de gehele kinderopvangsector op, ook bij Ludens. Dit wordt veroorzaakt door grote personele tekorten. We hebben daarom voor minder kinderen plek.

We hebben de antwoorden op de meest gestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Je kunt deze vinden op onze pagina Veelgestelde vragen onder de categorie Wachtlijst.

Wat doen wij
Wij werken ontzettend hard om de gevolgen van deze tekorten zo beperkt mogelijk te houden. Tegelijkertijd zien we dat de voorspellingen voor het aantal beschikbare medewerkers in onze branche voorlopig niet goed zijn. Dit betekent dat onze personele uitdagingen voorlopig nog niet zijn opgelost. Natuurlijk blijven wij ons onverminderd inspannen om medewerkers aan te trekken en huidige medewerkers te behouden.

Wat kun je verwachten
Wij informeren je regelmatig over de ontwikkelingen rondom de wachtlijst van de locatie waarvoor jouw kind ingeschreven staat. Zodra er plaatsingsmogelijkheden zijn nemen wij contact met je op. Daarbuiten kunnen wij helaas geen enkele toezegging doen over wanneer er plaatsingsmogelijkheden zijn.