Home > Werken bij Ludens

Werken bij Ludens

 

 

Vacatures kinderopvang bij Ludens

Wil je aan de slag in de kinderopvang, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang, dan is Ludens op zoek naar jou. Ludens is dé grootste kinderopvang organisatie in Utrecht. Voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen verspreid over Utrecht zijn we op zoek naar verschillende pedagogisch medewerkers, maar ook hebben we vacatures voor leidinggevende en beleidsfuncties. We hebben verschillende mogelijkheden, zowel flexibel als vast. Intern zijn er voldoende carrière opties en groeimogelijkheden. Bij Ludens zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en volgen wij de CAO Kinderopvang. We streven naar een goede balans tussen werk en privé.

Bekijk onze vacatures.

Pedagogisch medewerkers gezocht

Ben je op zoek naar een baan als pedagogisch medewerk bij een kinderopvang in Utrecht, dan is Ludens op zoek naar jou!

Ludens heeft verschillende vacatures voor pedagogisch medewerkers. Heb je een voorkeur voor een specifieke wijk in Utrecht? Heb je een specialisme of  interesse die je graag inzet?  Er is altijd een vacature bij een Ludens kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang bij je in de buurt. Bekijk de vacatures voor pedagogisch medewerker op onze website en vind de baan bij Ludens die bij jou past.

Naast een geweldige baan als pedagogisch medewerker en leuke collega’s hebben we nog veel meer te bieden, waaronder doorgroeimogelijkheden en een salaris conform de cao Kinderopvang.

Bekijk al onze vacatures voor pedagogisch medewerker.

Opleidingsmogelijkheden

Medewerkers moeten zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke groei. Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

Betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme

Onze manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme.  Medewerkers spelen een grote rol in de communicatie naar ouders. Naar de kinderen zijn zij open en enthousiast. Wij vinden verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en flexibiliteit van groot belang.

We denken graag met je mee

We staan altijd open voor jouw vragen en we denken we graag met je mee. Wil je meer weten over één van de vacatures, onze manier van werken of over Ludens in het algemeen? Neem dan contact op.