Urban Trail Utrecht 2019

Dit jaar doen we als Ludens voor het eerst mee met de Urban Trail Utrecht, op zondag 16 juni a.s.! Word jij in de komende weken onze nieuwe collega, dan ligt er voor jou een gratis startbewijs klaar. En natuurlijk krijg je van ons een mooi Ludens-Urban Trail 2019 hardloopshirt.

Zo’n kans laat jij toch niet lopen! 🙂

Bekijk snel onze vacatures

Werken bij Ludens kinderopvang

Wil je aan de slag in de kinderopvang, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang, dan is Ludens op zoek naar jou. Ludens is dé grootste kinderopvang organisatie in Utrecht. Voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen verspreid over Utrecht zijn we op zoek naar verschillende pedagogisch medewerkers, maar ook hebben we vacatures voor verschillende leidinggevende en beleidsfuncties. We hebben verschillende mogelijkheden, zowel flexibel als vast. Intern zijn er voldoende carrière opties en groeimogelijkheden. Bij Ludens zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en volgen wij de CAO Kinderopvang.

Bekijk onze vacatures.

Medewerkers moeten zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke groei.

Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

We streven naar een goede balans tussen werk en privé. Onze manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme.  Medewerkers spelen een grote rol in de communicatie naar ouders. Naar de kinderen zijn zij open en enthousiast. Wij vinden verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en flexibiliteit van groot belang.

We denken graag met je mee

We staan altijd open voor jouw vragen en we denken we graag met je mee. Wil je meer weten over onze manier van werken of over Ludens in het algemeen? Neem dan contact op.