Vacatures kinderopvang bij Ludens

Wil je aan de slag in de kinderopvang, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang, dan is Ludens op zoek naar jou. Ludens is dé grootste kinderopvang organisatie in Utrecht. Voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvangen verspreid over Utrecht zijn we op zoek naar verschillende pedagogisch medewerkers, maar ook hebben we vacatures voor leidinggevende en beleidsfuncties. We hebben verschillende mogelijkheden, zowel flexibel als vast. Intern zijn er voldoende carrière opties en groeimogelijkheden. Bij Ludens zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en volgen wij de CAO Kinderopvang.

Bekijk onze vacatures.

Medewerkers moeten zich blijven ontwikkelen. Daarom bieden we veel mogelijkheden als het gaat om persoonlijke groei.

Lees meer over onze opleidingsmogelijkheden.

We streven naar een goede balans tussen werk en privé. Onze manier van werken kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en enthousiasme.  Medewerkers spelen een grote rol in de communicatie naar ouders. Naar de kinderen zijn zij open en enthousiast. Wij vinden verantwoordelijkheid, het nakomen van afspraken en flexibiliteit van groot belang.

Pedagogisch medewerkers gezocht

Ludens Kinderopvang heeft verschillende vacatures voor pedagogisch medewerkers. Of je nu opzoek naar een baan als pedagogische medewerker bij een kinderdagverblijf of een buitenschoolse opvang, de voorkeur heb voor een specifieke wijk in Utrecht om in werken of een interesse of een specialisme heb waar je graag iets mee doe… bekijk de vacatures op onze website en vindt de baan in de kinderopvang die bij je past!

Naast een geweldige baan en leuke collega’s hebben we nog veel meer te bieden, waaronder doorgroeimogelijkheden en een salaris conform de cao Kinderopvang.

We denken graag met je mee

We staan altijd open voor jouw vragen en we denken we graag met je mee. Wil je meer weten over één van de vacatures, onze manier van werken of over Ludens in het algemeen? Neem dan contact op.