Home > Werken bij Ludens > Kom bij Ludens

Kom bij Ludens

Wij hebben 3 vragen voor pedagogisch medewerkers die meer willen:

  • Wil je werken bij een warme en betrokken kinderopvang waar je je als pedagogisch medewerker thuis voelt?
  • Vind jij ook dat pedagogisch medewerkers ontzettend veel kunnen bijdragen aan de self-empowerment van kinderen?
  • Zie je jezelf werken bij een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor alle kinderen in Utrecht èn zorgt dat er ruimte is voor jouw talenten?

Dacht je 3x JA? Geweldig! Dan zouden wij zomaar jouw nieuwe werkgever kunnen worden. Ludens is een maatschappelijke kinderopvang die zorgt voor een veilige, persoonlijke en uitdagende omgeving voor kinderen en medewerkers. Wij werken met de Gordon-methode. Hierdoor zien wij kinderen als uniek, competent, krachtig en creatief. Onze pedagogiek gaat uit van wat een kind allemaal al is en kan. Om de wereld en zichzelf te leren kennen, bieden wij bij onze KINDERDAGVERBLIJVEN en BUITENSCHOOLSE OPVANG een veilige omgeving om te spelen, want spelen is ontdekken en leren.

De unieke Ludens pedagogiek

Ludens is een maatschappelijke kinderopvang die zorgt voor een veilige, persoonlijke en uitdagende omgeving voor kinderen en medewerkers. Wij werken met de Gordon-methode. Hierdoor zien wij kinderen als uniek, competent, krachtig en creatief. Onze pedagogiek gaat uit van wat een kind allemaal al is en kan. Om de wereld en zichzelf te leren kennen, bieden wij bij onze KINDERDAGVERBLIJVEN en BUITENSCHOOLSE OPVANG een veilige omgeving om te spelen, want spelen is ontdekken en leren.

Lees meer over de Ludens pedagogiek

Persoonlijke begeleiding van coaches

Niet zo gek dat wij onze medewerkers ook zien als uniek, competent en nog heel veel meer! Al vanaf de eerste dag zorgen we er met de hele organisatie voor dat jij je op je plek voelt. De lijntjes zijn kort en we vinden het fijn om van jou te horen. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke groei. We coachen en trainen je vanaf het begin, onder meer met een Gordon training (respectvol communiceren), persoonlijke begeleiding van pedagogisch coaches en Video Interactieve Begeleiding voor iedereen!

Activiteiten met kinderen

Bij Ludens houden we de kinderen niet bezig maar duiken in hun belevingswereld om te kijken wat zij willen leren en ontdekken. Samen op avontuur gaan, dat is wat we doen! We bieden activiteiten en materialen aan die bij de ontwikkeling aansluiten en uitdagend zijn en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Ieder kind ontwikkelt zich in zijn eigen tempo en dat mag en kan bij ons. Met open materiaal spelen en eigen fantasie ontwikkelen is iets waar we veel mee bezig zijn. Zo krijgen alle locaties elk seizoen een inspiratiebox vol met open materiaal waarmee de kinderen en pedagogisch medewerkers aan de slag kunnen!

Bij Ludens kinderopvang Utrecht hebben we je veel te bieden. Voor onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvanglocaties verspreid over Utrecht zijn we op zoek naar verschillende pedagogisch medewerkers, maar we hebben ook vacatures voor leidinggevende en beleidsfuncties op ons Servicekantoor.