Home > Werken bij Ludens > Flexibel werken bij Ludens

Flexibel werken bij Ludens

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt? Wil jij naast je studie of andere verplichtingen ook aan de slag in de kinderopvang? Dan is flexibel werken bij Ludens écht iets voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die ter vervanging van verlof, ziektes of vakanties kunnen bijspringen op onze locaties. Bekijk onze flex-vacatures!

Ludens Flexpool

In de Flexpool van Ludens bepaal je zelf wanneer je werkt. Via een handige app geef je je beschikbaarheid door en kun je zien wanneer we extra hulp nodig hebben. Ben je elke week op maandag, dinsdag of donderdag minimaal 2 dagdelen inzetbaar? Kun je in de schoolvakanties (meer uren) werken? Of heb je liever een 0-urencontract? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je weten hoe onze collega’s het flexibel werken bij Ludens ervaren? Bekijk dan eens dit filmpje!

Voordelen van flexibel werken bij Ludens:

  • Je bepaalt zelf op welke dagen en tijden je werkt.
  • Handige app waarin je jouw beschikbaarheid doorgeeft.
  • Naast je studie doe je gericht werkervaring op.
  • Als zzp’er heb je naast je opdrachten, vastigheid in de vorm van een vaste werkplek en een inkomen.
  • Voor iedereen met een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo- of hbo-niveau, van student tot 50+.

Opleiding

Ludens werkt volgens de cao Kinderopvang. Om bij ons te kunnen werken, heb je daarom minimaal een afgeronde kindgerichte opleiding nodig op mbo PW niveau 3 of 4, een afgeronde GPMK-opleiding of een afgeronde hbo-opleiding Pabo, SPH, CMV of Pedagogiek (doe voor de zekerheid de diplomacheck). Affiniteit met sport, beweging of kunst is een pré.

Nog meer ervaringen van collega’s

Zoveel mensen, zoveel wensen! Ieder kind is uniek en ook iedere collega heeft zijn eigen kwaliteiten en wensen in zijn werk. Bekijk hier het verhaal van Marco – theatermaker voor kinderen én BSO-collega!