Home > Buitenschoolse opvang

Home > Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Voor veel scholen in Utrecht verzorgen wij de buitenschoolse opvang. Bij elke basisschool hoort BSO. Je kunt je kind inschrijven voor buitenschoolse opvang, als bekend is naar welke school het gaat.

Spelen en chillen bij de BSO

Bij de buitenschoolse opvang van Ludens mag je kind zichzelf zijn. Wil je kind lekker zijn energie kwijt na een dag school? Of heeft het juist behoefte aan even rust? Alles kan, alles mag. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren goed naar je kind en waar het behoefte aan heeft. Daar spelen ze op in. De kinderen krijgen veel vrijheid om zelf te kiezen wat ze willen doen. We organiseren dagelijks binnen en buiten leuke activiteiten en uitdagingen die aansluiten bij de leeftijd. Kinderen bepalen zelf of ze mee willen doen.

Bij al onze kinderopvang is er aandacht voor gezond eten en drinken.

Gerust naar je werk

Voordeel van een Ludens BSO is dat je met een gerust hart kunt gaan werken. We sluiten aan bij de belevingswereld van de kinderen en werken volgens pedagogische principes als spelen = ontdekken = leren, rekening houden met anderen en ‘bij ons mag je vies worden’. De BSO’s hebben binnen en buiten veel ruimte om samen met vriendjes te chillen, te spelen en te ontdekken.

Lees meer over onze plaatsingsprocedure.