Home > Download Wandeling

Download Wandeling

Wat leuk dat je de Utereg Centraal wandeling wilt gaan lopen! Als echte Utrechtse kinderopvang weet Ludens dat er heel wat te ontdekken valt in onze mooie stad. Download de wandeling snel hieronder:

  • Door op download te klikken ga je er mee akkoord dat Ludens je twee keer digitaal inspireert met nog meer (buiten)speelplezier.

Eerdere wandeling: Zonnen en Sterren

Tijdens deze kinderwandeltocht gaan jullie op zoek (kerst) sterren en zonnen in Utrecht Oost. Het is een echte kinderwandeling, want tijdens de wandeltocht kunnen kinderen verschillende originele opdrachten doen en raadsels oplossen! Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat je met het hele gezin kunt gaan wandelen, want de route is goed te doen met een buggy, kinderwagen of rolstoel.

Download deze wandeling

Naar buiten!

Ontdekken en verwonderen; dat is wat we elke dag samen met de kinderen doen. We creëren een fantasierijke omgeving waarin kinderen van 0 tot 12 jaar de wereld kunnen ontdekken. En of je nou zelf een kind hebt, een kleinkind koestert, wel eens op kinderen in je straat past of eigenlijk (nog) niet zoveel met kinderen te maken hebt; wij geven je een frisse blik op kinderen, hun ontwikkeling en hoe je samen de stad Utrecht kan beleven!

Alvast een voorproefje over naar buiten gaan met kleine kinderen? Klik snel op dit filmpje!

Contact?

Nieuwsgierig geworden naar Ludens? Volg onze socials!

Wil je ons spreken over deze wandeling of heb je een andere vraag over Ludens? Stuur gerust een mailtje naar mail@ludens.nl of stuur een dm of pb op onze socials, dat vinden we leuk!

Dank je wel en alvast veel wandelplezier!