Home > Tarieven en Rekentool

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze uurtarieven en een uitleg van de verschillende mogelijkheden in pakketten.

Vakanties en sluitingsdagen 2020

In het overzicht vakanties en sluitingsdagen 2020 vind je de schoolvakanties Regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn.

Rekentool kinderopvang

Met onze rekentool kinderopvang bereken je in een paar minuten een indicatie van de nettokosten van je kinderopvang. Heb je meer kinderen die bij Ludens spelen? Vul dan voor ieder kind de gegevens in. Wanneer je kinderen staan ingeschreven bij verschillende  kinderopvangorganisaties, dan kun je je netto kosten berekenen op www.toeslagen.nl.

 


De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld alsjeblieft ….
 

Tarieven 2020

Bekijk onze actuele uurtarieven voor de kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en buitenschoolse opvang. Lees ook onze ALGEMENE VOORWAARDEN en onze AANVULLENDE LEVERINGSVOORWAARDEN

Extra uren? Doorgeven aan Belastingdienst

Komt je kind een dag extra, dan kun je ook de extra uren van de extra dag(en) opgeven voor kinderopvangtoeslag. Geef deze extra uren wel tijdig door! De Belastingdienst verrekent dit niet automatisch aan de hand van een jaaropgave. Je moet deze wijziging zelf doorgeven aan de Belastingdienst .

Je kunt hiervoor inloggen op belastingdienst.nl en de gegevens van de kinderopvang wijzigen, het aantal uren dat je extra afneemt kun je op meerdere manieren opgeven, per dag, of verdeeld over het hele jaar. Informeer bij de Belastingdienst wat in jouw situatie het beste is.

De jaaropgave die je van Ludens krijgt, is het bewijs dat de extra uren ook daadwerkelijk zijn gefactureerd en dient alleen ter controle.