Home > Onze visie > Samen met ouders

Samen met ouders

Als ouder blijf je graag op de hoogte van alle belevenissen van je kind tijdens een dag op het peutercentrum, kinderdagverblijf of de BSO. Dat kan heel eenvoudig met de Ouderapp of/en ons Ouderportaal. Via deze app communiceren de pedagogisch medewerkers met ouders en hier plaatsen zij berichten en foto’s van leuke, grappige en bijzondere momenten.

Ouderbetrokkenheid vinden we heel belangrijk. Daarom willen we graag dat elke vestiging een oudercommissie heeft. Vraag aan de teamleider van jouw vestiging om meer informatie over de OC!

MijnLudens Ouderportaal

Via het MijnLudens Ouderportaal, bereikbaar via deze site of de app, kunnen we eenvoudig foto’s en momenten delen en krijg je regelmatig een kijkje in de belevenissen van je kind tijdens een opvangdag. MijnLudens is dé plek waar de schriftelijke communicatie met én van Ludens plaatsvindt. Naast het uitwisselen van leuke weetjes biedt MijnLudens dus ook praktisch regelgemak. Je kunt er bijvoorbeeld ook dagen ruilen of extra dagen aanvragen.

Verder ontvang je regelmatig een nieuwsbrief, kun je ons volgen op Facebook en Twitter en organiseren we op elke vestiging jaarlijks bijeenkomsten voor ouders zoals ouderavonden, workshops en feestjes.

Denk met ons mee in de oudercommissie

Ouderbetrokkenheid vinden we heel belangrijk. Daarom willen we graag dat elke vestiging een oudercommissie heeft.

Ben je benieuwd wat een oudercommissie doet, of heb je interesse in deelname? Neem dan contact op met de teamleider of stuur de oudercommissie een mailtje. Het e-mailadres vind je op deze website, bij de informatie over de vestiging van je kind.

In de Wet Kinderopvang is vastgelegd over welke onderwerpen de oudercommissie adviesrecht heeft.