Home > Kinderdagverblijf

Ludens kinderdagverblijf

Als je drie maanden zwanger bent, kun je je baby al bij ons inschrijven en vanaf acht weken is je baby welkom bij een van onze kinderdagverblijven.

Bij onze kinderdagverblijven spelen kinderen van 0-4 jaar. Bij ons is je baby of peuter in veilige, betrouwbare handen. Onze pedagogisch medewerkers geven je kindje de ruimte om in zijn of haar eigen tempo de wereld en zichzelf te leren kennen. We koesteren en knuffelen, nemen de tijd voor vragen en verhalen, kijken naar de ontwikkeling en organiseren binnen en buiten leuke activiteiten. Bij elk kinderverblijf van Ludens is er aandacht voor gezond eten en drinken.

Maar voordat het zover is komen jullie eerst bij ons wennen.

Kinderdagverblijf om de hoek

Ludens heeft verschillende kinderdagverblijven verspreid over Utrecht. Zo zit er altijd een Ludens kinderdagverblijf in de buurt. Wel zo handig als je je kind ‘s morgens komt brengen en aan eind van de dag weer komt ophalen.

Bekijk de lijst met Ludens vestigingen.

 

 

Gerust naar je werk

Als je kind bij een kinderdagverblijf van Ludens speelt, ga je met een gerust hart werken. Via Mijnludens krijg je regelmatig een kijkje in de belevenissen van je kindje. We sluiten aan bij het dagritme van je kindje en werken volgens pedagogische principes als ‘spelen = ontdekken = leren’ en rekening houden met anderen. De ruimtes waarin de kinderen spelen, eten en slapen zijn altijd gezellig en veilig ingericht en de hele dag zijn er andere kinderen om naar te kijken, na te doen, mee te spelen en veel plezier mee te hebben.

Lees meer over de plaatsingsprocedure van Ludens kinderdagverblijf.