Home > Praktische info > Ons aanbod

Ons aanbod

Het hele jaar door geven wij kinderen de ruimte om te groeien, om spelend de wereld te ontdekken en samen plezier te maken! Per locatie kan de leeftijdsgroep die wij opvangen verschillen.
Je hebt bij ons de keuze uit een Totaalpakket en een Schoolweken pakket. Hieronder lees je meer over het verschil in pakketten.

Openingstijden

De kinderdagverblijven zijn iedere dag van 7.30 tot 18.30 uur geopend, ook tijdens schoolvakanties. De BSO’s zijn iedere dag aansluitend aan school tot 18.30 uur geopend. En in vakanties en op schoolvrije dagen zijn we de gehele dag geopend van 8.00 tot 18.30 uur. Lees verder over ons aanbod en de tarieven.

 

Aanbod kinderdagverblijf

Totaalpakket

Met een Totaalpakket heb je opvang op de contractdag(en) en in de schoolvakanties.

Schoolweken pakket

Met een Schoolweken pakket heb je opvang op de contractdag(en) maar niet in de schoolvakanties.

Extra dag

Het is mogelijk om een extra dagen af te nemen. Alle opties regel je snel en gemakkelijk via de Ouderapp of ons Ouderportaal. Kijk bij onze aanvullende leveringsvoorwaarden voor extra informatie.

Extra uitleg

In het overzicht VAKANTIES EN SLUITINGSDAGEN 2023 vind je de schoolvakanties Regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn. Stakingsdagen zijn niet opgenomen in het pakket.

Aanbod buitenschoolse opvang (BSO)

Totaalpakket

Met een Totaalpakket heb je opvang op de contractdag(en) na schooltijd tot 18.30 uur. In de schoolvakanties en op schoolvrije dagen* is de opvang vanaf 8.00 uur geopend.

Ook krijg je keuzedagen waarmee je de opvang naar eigen behoefte kunt inregelen. Je krijgt keuzedagen voor een vakantiedag (ook op niet contractdagen), een schoolvrije dag (op andere dag dan contractdag) of een BSO middag in schoolweken (1 keuzedag is dan 1 schoolmiddag). Alle opties regel je snel en gemakkelijk via ons ouderportaal (digitaal en via de app) MijnLudens.

We zorgen voor vervoer en begeleiding van school naar de buitenschoolse opvang. Alle  activiteiten en uitstapjes, zoals museumbezoek of bioscoop zijn bij de prijs inbegrepen.

Schoolweken pakket

Met een Schoolweken pakket heb je opvang op de contractdag(en) na schooltijd tot 18.30 uur. En op schoolvrije dagen* die op je contractdagen vallen.

In de vakanties of indien een schoolvrije dag niet op een contractdag valt, kun je extra dagen inkopen. Alle opties regel je snel en gemakkelijk via de Ouderapp of ons Ouderportaal.

We zorgen voor vervoer en begeleiding van school naar de BSO. Alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

Extra uitleg

*Schoolvrije dagen zijn studiedagen van de school.

In het overzicht VAKANTIES EN SLUITINGSDAGEN 2023 vind je de schoolvakanties Regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn. Stakingsdagen zijn niet opgenomen in het pakket. Kijk bij onze aanvullende leveringsvoorwaarden voor extra informatie.

Aanbod peuteropvang

Bij een peuterspeelgroep of voorschool van Ludens in Utrecht kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar één of meerdere ochtenden per week komen spelen.

Meer weten over de voorscholen in Utrecht? Kijk dan HIER. Ludens heeft meerdere locaties waar voorschoolse educatie wordt gegeven, dus er is er altijd wel eentje in de buurt!

Wil je meer weten over onze peuterspeelgroep? Klik hier voor meer informatie. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

 

Voeding – supergezond en zoveel mogelijk biologisch

Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang eten en drinken we supergezond. Biologische flesvoeding, tussendoortjes, gezonde lunch en alle verzorgingsproducten waaronder Pampers luiers, zijn het in tarief opgenomen.

Tarieven en Rekentool

Tarieven worden altijd weergegeven in bruto uurprijzen. De werkelijke kosten zijn een stuk lagerVan de overheid krijg je namelijk in veel gevallen een deel van de kosten terug via KINDEROPVANGTOESLAG. Met onze REKENTOOL kun je eenvoudig je netto kosten berekenen. 

Voorwaarden

In onze Algemene voorwaarden (versie 2016 is de meest recente versie) en Aanvullende leveringsvoorwaarden lees je alles over de regels die gelden op de overeenkomst die we samen aangaan.

Inschrijven

Meer informatie