Home > Praktische info > Ons aanbod

Ons aanbod

Het hele jaar door geven wij kinderen de ruimte om te groeien, om spelend de wereld te ontdekken en samen plezier te maken! Per locatie kan de leeftijdsgroep die wij opvangen verschillen.
Je hebt bij ons de keuze uit een Totaalpakket en een Schoolweken pakket. Hieronder lees je meer over het verschil in pakketten.

Openingstijden

De kinderdagverblijven zijn iedere dag van 7.30 tot 18.30 uur geopend, ook tijdens schoolvakanties. De BSO’s zijn iedere dag aansluitend aan school tot 18.30 uur geopend. En in vakanties en op schoolvrije dagen zijn we de gehele dag geopend van 8.00 tot 18.30 uur. Lees verder over ons aanbod en de tarieven.

 

Aanbod kinderdagverblijf

Totaalpakket

Met een Totaalpakket heb je opvang op de contractdag(en) en in de schoolvakanties.

Schoolweken pakket

Met een Schoolweken pakket heb je opvang op de contractdag(en) maar niet in de schoolvakanties.

Ruilen of extra dag

Het is mogelijk om dagen te ruilen of extra dagen af te nemen. Alle opties regel je snel en gemakkelijk via ons ouderportaal (digitaal en via de app) MijnLudens.

Extra uitleg

In het overzicht VAKANTIES EN SLUITINGSDAGEN 2020 vind je de schoolvakanties Regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn. Stakingsdagen zijn niet opgenomen in het pakket.

Aanbod buitenschoolse opvang (BSO)

Totaalpakket

Met een Totaalpakket heb je opvang op de contractdag(en) na schooltijd tot 18.30 uur. In de schoolvakanties en op schoolvrije dagen* is de opvang vanaf 8.00 uur geopend.

Ook krijg je keuzedagen waarmee je de opvang naar eigen behoefte kunt inregelen. Je krijgt keuzedagen voor een vakantiedag (ook op niet contractdagen), een schoolvrije dag (op andere dag dan contractdag) of een BSO middag in schoolweken (1 keuzedag is dan 1 schoolmiddag). Ook mag je een schoolmiddag ruilen voor een schoolmiddag. Alle opties regel je snel en gemakkelijk via ons ouderportaal (digitaal en via de app) MijnLudens.

We zorgen voor vervoer en begeleiding van school naar de buitenschoolse opvang. Alle  activiteiten en uitstapjes, zoals museumbezoek of bioscoop zijn bij de prijs inbegrepen.

Schoolweken pakket

Met een Schoolweken pakket heb je opvang op de contractdag(en) na schooltijd tot 18.30 uur. En op schoolvrije dagen* die op je contractdagen vallen.

In de vakanties of indien een schoolvrije dag niet op een contractdag valt, kun je extra dagen inkopen. Alle opties regel je snel en gemakkelijk via ons ouderportaal (digitaal en via de app) MijnLudens.

We zorgen voor vervoer en begeleiding van school naar de BSO. Alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen.

BSO vakantieopvang

Je hebt opvang uitsluitend tijdens schoolvakanties vanaf 08.00 uur.

Extra uitleg

*Schoolvrije dagen zijn studiedagen van de school.

In het overzicht VAKANTIES EN SLUITINGSDAGEN 2020 vind je de schoolvakanties Regio Midden Nederland en een overzicht van de feestdagen waarop we (eerder) gesloten zijn. Stakingsdagen zijn niet opgenomen in het pakket.

Voeding – supergezond en zoveel mogelijk biologisch

Op de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang eten en drinken we supergezond. Biologische flesvoeding, tussendoortjes, gezonde lunch en alle verzorgingsproducten waaronder Pampers luiers, zijn het in tarief opgenomen.

Tarieven en Rekentool

Bekijk onze actuele uurtarieven of bereken met onze rekentool kinderopvang in een paar minuten een indicatie van de nettokosten van je kinderopvang. Bekijk Tarieven en Rekentool.

Leveringsvoorwaarden

In onze Algemene voorwaarden (versie 2016 is de meest recente versie) en Aanvullende leveringsvoorwaarden lees je alles over de regels die gelden op de overeenkomst die we samen aangaan.

  • Meld je kindje op tijd aan, op sommige vestigingen is er voor bepaalde dagen een wachtlijst
  • Je kunt je vrijblijvend aanmelden 
  • Aan de aanmelding zijn geen kosten verbonden
  • Je ontvangt een bevestiging van inschrijving per mail
  • Op het moment dat wij je kindje kunnen plaatsen, ontvang je hierover bericht per mail
  • Het aanbod zetten we om in een contract 
  • We vragen je binnen een bepaalde tijd te reageren om verzekerd te zijn van een plekje
  • Enkele weken voor de start van de opvang neemt de teamleider telefonisch contact met je op voor het plannen van een intakegesprek. Je bespreekt dan ook de wendagen.

Inschrijven

Meer informatie