Home > Werken bij Ludens

Werken bij Ludens

Bij Ludens zijn we trots op onze kinderopvang en op alle collega’s met wie we dit werk elke dag mogen doen. Samen spelen we een belangrijke rol in het leven van heel veel kinderen en wij zetten we ons in om ze met vertrouwen en plezier op te laten groeien. We houden de kinderen niet bezig maar duiken in hun belevingswereld om te kijken wat zij willen leren en ontdekken. Samen op avontuur gaan, dat is wat we doen.

Spreekt dit je aan? Dan zijn we op zoek naar jou!
We hebben je veel te bieden en komen graag met je in contact om te kijken welke van onze vacatures misschien wel jouw droombaan is.

Alle vacatures
Ludens KDV Rozenrood Utrecht
BSO het Fort Ludens Utrecht
KDV Hummeltje Ludens Utrecht herfst tuin
KDV Villa Kakelbont Ludens Utrecht
KDV Harlekijn Ludens Utrecht
BSO Homerus Ludens Utrecht
Ludens KDV Avontuur zomer

Wat heeft Ludens jou te bieden?

  • We trainen en coachen je vanaf het begin (bijvoorbeeld Gordon training (respectvol communiceren), inzet van pedagogisch coaches en Video Interactieve Begeleiding voor iedereen);

  • Onze locaties vind je op unieke plaatsen in heel de stad Utrecht;

  • We hebben altijd een contract dat bij jou past (vast of flexibel, KDV en BSO);

  • Je draagt echt actief bij aan de ontwikkeling van kinderen en geen werkdag is hetzelfde;

  • Ludens is een maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk. Het geld dat we als stichting verdienen wordt rechtstreeks geïnvesteerd in het welbevinden en de ontwikkeling van de kinderen die bij ons komen spelen;

  • Ook voor jou is er ruimte om te groeien!

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Bij Ludens zijn we trots op alle collega’s met wie we dit werk elke dag mogen doen!
Ik voel me gezien en gehoord, krijg veel mogelijkheden en heb iedere dag plezier met de kinderen én mijn collega's!
Daan Pedagogisch medewerker
Er is voor iedereen ruimte om te groeien en we hebben je veel te bieden. We komen graag met je in contact om te kijken welke van onze vacatures misschien wel jouw droombaan is.
Neelke Recuiter

Vacatures kinderopvang bij Ludens

Wil je aan de slag in de kinderopvang, of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de kinderopvang, dan is Ludens op zoek naar jou. Ludens is dé grootste kinderopvangorganisatie in Utrecht. Voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvanglocaties en peuteropvang met voorschoolse educatie verspreid over Utrecht zijn we op zoek naar verschillende pedagogisch medewerkers, maar we hebben ook vacatures voor leidinggevende en beleidsfuncties op ons Servicekantoor. We hebben verschillende mogelijkheden, zowel flexibel als vast. Intern zijn er voldoende carrière opties en groeimogelijkheden. Bij Ludens zijn de arbeidsvoorwaarden goed geregeld en volgen wij de CAO Kinderopvang. We geven je ruimte om te groeien en maken iedere dag samen plezier!

Bekijk onze vacatures.

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk

Iedereen wil zich blijven ontwikkelen. Jij helpt kinderen iedere dag om nog meer zelfvertrouwen te krijgen en daarom helpen wij wij jou met verschillende mogelijkheden in je persoonlijke groei. We zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen rol kan vinden in onze pedagogische visie en werken met onze eigen Groeimeter. Heb je een specialisme of  interesse die je graag inzet? Dan helpen wij jou graag groeien! Lees meer over onze ontwikkel-mogelijkheden.

We denken graag met je mee

We staan altijd open voor jouw vragen en we denken we graag met je mee. Wil je meer weten over één van de vacatures, onze manier van werken of over Ludens in het algemeen? Neem dan contact op.