Home > Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag

Verklaring geen recht op kinderopvangtoeslag

  • Als je geen recht hebt op kinderopvangtoeslag kun je een compensatie krijgen van de gemeente Utrecht. Ludens krijgt de compensatie uitgekeerd van de gemeente Utrecht waardoor je een lager uurtarief betaalt. Om in aanmerking te komen voor deze compensatie van de gemeente Utrecht, vragen we je onderstaande verklaring in te vullen. Ook hebben we inkomensgegevens nodig. Als wij deze gegevens ontvangen hebben, krijg je een factuur met het bedrag dat Ludens bij jou in rekening brengt. De compensatie is dan al verrekend. Om je inkomensverklaring op te vragen bij de Belastingdienst heb je een DigiD nodig.
  • MM slash DD slash JJJJ
  • Mail de inkomensverklaring (over 2021 of 2022) van de Belastingdienst van jou en jouw partner (ook bij een inkomen van € 0,-) naar planningludens@kindencoludens.nl. Beschik je over een U-pas mail je ook een kleurenfoto van de voor- en achterkant van de U-pas.

    Door op de knop Verzenden te drukken verklaar ik, dat er voor de opvang van mijn kind geen recht is op kinderopvangtoeslag zoals bedoeld in artikel 1/1/ van de Wet kinderopvang en kwaliteitseisen peuterspeelzaalwerk. Wanneer er alsnog voor de opvang van mijn kind wèl recht op kinderopvangtoeslag ontstaat, dan geef ik dat onmiddellijk door aan Ludens Kinderopvang Utrecht.