Home > Vestigingen > Peuteropvang/Voorschool Hummeltje

Peuteropvang/Voorschool Hummeltje

peuteropvang

Costa Ricadreef 173
3563 TG Utrecht

[email protected]

0307210380

Peuteropvang Hummeltje is een gezellig en kleinschalige peuteropvang aan de rand van het Vechtzoompark in Overvecht. Elke dag spelen we in onze mooie en grote tuin, ook als het regent. Om te rennen, te fietsen, te stampen in de plassen of zandtaartjes te maken. Binnen hebben we verschillende speelhoeken, zodat de kinderen zelf een speelplek of activiteit kunnen kiezen. Er is een atelier en we werken met thema’s. Een trouwe groep medewerkers zorgt dagelijks voor een veilige, verzorgde en gezellige sfeer.

Bij peuteropvang van Ludens kunnen kinderen tussen de 2 en 4 jaar één of meerdere ochtenden per week komen spelen. Samen met andere kinderen kunnen ze hier plezier maken en op ontdekking gaan in een uitdagende en fantasierijke omgeving. De kinderen kunnen rustig wennen aan het spelen met leeftijdsgenootjes en het deel uitmaken van een groep. Ook kunnen ze in deze kleine groep alvast oefenen met de routines van de basisschool.

Wat maakt deze locatie bijzonder?

  • Grote groene ontdektuin
  • Vreedzaam
  • Kleinschalig

Informatie over deze vestiging

Openingstijden

ma/di/do 8.30 - 13.50 uur Algemeen Pedagogisch Beleid Pedagogisch Werkplan

LRK

148317029 Inspectierapport

Neem een kijkje...

Foto album
Adam gaat nu alweer drie maanden naar de peuteropvang. De dag dat hij begon sprak hij geen woord Nederlands (iets wat ik heel spannend vond, want dan was er niemand die hem verstaat natuurlijk). Binnen drie weken leerde hij zoveel, het verbaasde mij enorm hoe snel hij vooruit ging.

De moeder van Adam