Home > Kinderdagverblijf Avontuur in Ondiep

Kinderdagverblijf Avontuur in Ondiep

Huiselijke sfeer en veel persoonlijke aandacht

Op zoek naar een kinderopvang waar iedereen je kindje kent en waar het alle ruimte krijgt zich in eigen tempo te ontwikkelen? Op het kleinschalige kinderdagverblijf Avontuur in Ondiep zorgen we samen voor een huiselijke sfeer en een uitdagende omgeving! Vraag direct een rondleiding aan bij Teamleider Jolanda Kappelhof!

Onze teamleider Jolanda Kappelhof leidt je graag rond op kinderdagverblijf Avontuur. ‘Ouders zijn vaak verrast door de huiselijke sfeer en de prettige ruimtes, aan de buitenkant is dit niet goed te zien.’

Rondleiding aanvragen?

Meer informatie

Over Avontuur

Kinderdagverblijf Avontuur ligt centraal in de wijk Ondiep (Noordwest). Samen met BSO Odin zitten we in buurtcentrum De Speler, een modern pand met veel ruimte voor binnen- en buitenactiviteiten. Onze pedagogisch medewerkers volgen doorlopend de ontwikkeling van de kinderen en zorgen ervoor dat de spelomgeving goed op de groep is afgestemd. Op de piazza kunnen de kinderen lekker met elkaar spelen. Er is volop ruimte om te rollen, te kruipen, te klauteren én te ontdekken. En elke dag gaan we op avontuur in onze ruime uitdagende tuin. In het Atelier prikkelen we de creativiteit. De kinderen kunnen hier naar hartenlust knutselen met verf, klei en gerecyclede materialen als eierdozen en takjes.
Lees meer over de Ludens pedagogiek

  • Kleinschalig
  • Huiselijke sfeer
  • De visie van pedagoog Emmi Pikler zie je terug op alle groepen
  • Dat betekent veel persoonlijke aandacht voor je kindje
  • Ruime tuin met natuurlijke materialen
  • Atelier
  • Een centrale ruimte (piazza) om samen te spelen

Bekijk het fotoalbum

Meer informatie

Bekijk Avontuur alvast vanuit huis met onze virtuele rondleiding!

Maatschappelijke kinderopvang

Ludens is een maatschappelijke kinderopvang, dat betekent dat we geen winstoogmerk of aandeelhouders hebben. Ook zetten we ons als echte Utrechtse kinderopvang in voor kinderen in Utrecht. Zo zijn wij aangesloten bij De Vreedzame Wijk en ondersteunen we initiatieven voor het bevorderen van diversiteit. Lees er meer over in deze blog!

Emmi wie?

De visie van pedagoog Emmi Pikler zie je terug op alle groepen. Hierdoor krijgt je kindje veel persoonlijke aandacht en mag al spelend de wereld leren verkennen. Hier kun je meer lezen?